Горган пробув на посаді рівно два роки

Артур Корсунь
вівторок, 06 Листопад 2018, 12:04
0

Олександр Горган залишив посаду голови Київської обласної державної адміністрації.

Подану ним заяву про відставку президент Петро Порошенко підписав 30 жовтня.

Про відхід Горгана від керування Київською ОДА заговорили ще наприкінці вересня. Тоді ж в Адміністрації президента, яка уповноважена забезпечувати кадровий резерв, обговорювали кандидатури наступника. Серед імовірних кандидатів називалися заступник Київської міськдержадміністрації Дмитро Давтян, колишній генпрокурор і заступник голови обласного осередку “Блоку Петра Порошенка” Віталій Ярема та Олександр Терещук, екс-начальник ГУ МВС України в Києві та перший заступник голови Одеської ОДА. Президент вибрав останнього.

Як писали “Кадри”, 11 жовтня 2016 року Комісія з питань вищого корпусу державної служби за результатами конкурсного відбору визнала Олексадра Горгана  гідним посади голови Київської обласної державної адміністрації .Президент Порошенко призначив Олександра Горгана головою Київської ОДА 28 жовтня в 2016 року. До цього він обіймав посаду голови Вишгородської районної держадміністрації Київської області.

9 вересня 2016 року Максим Мельничук подав у відставку з посади голови Київської обласної державної адміністрації після затримання на хабарі його заступника Ігоря Любка.

Залишити коментар