На посади державної служби проведено 1093 конкурси

Артур Корсунь
середа, 24 Жовтень 2018, 14:21
0
За останній рік урядовці змінили склад і принцип роботи Номінаційного комітету з призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств

Проведено 1093 конкурси на зайняття вакантних посад державної служби, за результатами яких на роботу в держорганах претендують 25 тис. людей. Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, звітуючи про діяльність уряду за 9 місяців 2018 року.

“Треба створювати “соціальні ліфти”, щоб звичайні люди могли приходити працювати у владу, я абсолютно з цим згоден, це правильно. І я хочу сказати, що такий ліфт ми створили. Цей ліфт має назву “нова державна служба в Україні”. Це абсолютно відкритий, публічний відбір людей, які мають бажання і якості працювати в державній владі”, – зазначив Володимир Гройсман.

Як писали “Кадри”, за останній рік урядовці змінили склад і принцип Номінаційного комітету, що дозволило активізувати систему відбору кандидатів на ключові посади у менеджменті державних підприємств. До цього Комітет із призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств, який діє при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі,  понад ніж три роки функціонував без помітних рішень, хоч участь у ньому брали представники вагомих міжнародних організацій: МВФ, Світовий Банк, ЄБРР.

 

Залишити коментар