Олена Сукманова успадкувала посади Наталії Бернацької

Артур Корсунь
вівторок, 09 Жовтень 2018, 12:19
0
Олена Сукманова стала першим заступником міністра юстиції та успадкувала посаду у Конкурсній комісії з обрання співробітників Державного бюро розслідувань

Після відходу з Міністерства юстиції Наталії Бернацької міністр Павло Петренко зупинив свій вибір на Олені Сукмановій. Саме заступник з питань державною реєстрації перебралася на посаду першого заступника.

Одразу ж після рішення урядовців Сукманову визнали кращим юристом-держслужбовцем за версією журі конкурсу “Адвокат року-2018”.

На новій посаді Олена Сукманова координуватиме напрямки роботи та спрямовуватиме діяльність п’яти директоратів: стратегічного планування та європейської інтеграції, з питань адміністративної політики, державної реєстрації та нотаріату, публічного права і приватного права. Ці структурні підрозділи безпосередньо підпорядковані державному секретарю міністерства.

Також Сукманова збереже за собою сектор держреєстрації – до призначення відповідного заступника.

І ще одна посада дочекалася на Сукманову – члена Конкурсної комісії з обрання співробітників Державного бюро розслідувань, яка стала вакантною після переходу Наталії Бернацької на роботу у Центральну виборчу комісію.

Як писали “Кадри”, 4 липня 2017 року уряд призначив Олену Сукманову, задовольнивши заяву Павла Мороза про відставку з посади заступника міністра з питань державною реєстрації.

Залишити коментар