Власов замінив Продана у керівництві ДФС

Володимир Кочетков
неділя, 09 Вересень 2018, 08:47
0
На головну посаду у ДФС Мирослав Продан (праворуч) планує повернутися за результатами конкурсу

Уряд звільнив Мирослава Продана від виконання обов’язків заступника голови Державної фіскальної служби України. До призначення за результатами конкурсу голови ДФС його обов’язки виконуватиме Олександр Власов.

Керування ДФС Власов починає з позиції відстороненого начальника Одеської митниці – саме зараз триває службове розслідування за фактом викрадення зі складських приміщень арештованих 37 контейнерів з нерозмитненим товаром орієнтовною вартістю 150 млн грн.  Розслідування проводить підрозділ внутрішньої безпеки центрального апарату ДФС.  Одеською митницею Олександр Власов керує з травня 2017-го. Раніше очолював спецпідрозділ податкової поліції “Фантом”.

Мирослав Продан планує повернутися на головну посаду в ДФС за результатами конкурсу. Розпочати процедури з проведення відбору уряд доручив Національній службі з питань держуправління і Міністерству фінансів, якому підпорядкована Державна фіскальна служба.

Як писали “Кадри“, у березні 2017 року уряд відсторонив Романа Насірова від посади голови Державної фіскальної служби на час проведення розслідування, яке ініціювали слідчі Національного антикорупційного бюро України. На час відстронення Насірова його обов’язки виконував Мирослав Продан – т.в.о. заступника голови ДФС. У січні 2018 року Кабінет Міністрів звільнив Романа Насірова від обов’язків керівника ДФС.

 

Залишити коментар