Шимків передав посаду Марченку

Володимир Кочетков
середа, 05 Вересень 2018, 18:18
0
До роботи в Адміністрації президента Дмитро Шимків очолював компанію "Майкрософт Україна" / pravda.com.ua

Заступник глави Адміністрації президента Дмитро Шимків звільнився з посади.

“У 2014 році я прийшов у владу розбудовувати Україну за покликом серця та громадянською позицією на запрошення президента Порошенка, враховуючи мій досвід менеджера по управлінню змінами. Тоді це була швидка мобілізація із досить об’ємним переліком завдань: від конкретних проектів, на кшталт запуску 3G та 4G, петицій, відкритих даних, реформування АП, тощо, до створення механізмів координації реформ між різними владними інституціями, залученням до реформ широкого загалу молоді, співпраця із міжнародними донорами та інституціями та просування великої кількості амбітних реформ… Сьогодні ключові реформи та ініціативи запущені, 3G та 4G в Україні, створені та працюють Національна Рада Реформ та Національна інвестиційна ради, організовані процеси та навчені люди. І тому, виконавши поставлені завдання, я вирішив повернутися до своєї стихії – бізнесу”, – пояснив причини відставки Шимків на своїй сторінці у Фейсбук.

До роботи в Адміністрації президента Дмитро Шимків очолював компанію “Майкрософт Україна”. Входив у десятку топ-менеджерів України.

На посаді Шимківа далі працюватиме Сергій Марченко, колишній заступник міністра фінансів.

Як писали “Кадри”, у липні уряд звільнив заступника міністра фінансів Сергія Марченка, який подав заяву одразу після звільнення з посади міністра фінансів Олександра Данилюка.

 

Залишити коментар