Смілянського знову затвердили на посаді керівника “Укрпошти”

Володимир Охотний
вівторок, 10 Липень 2018, 09:57
0
Після реорганізації "Укрпошти" з держпідприємства в публічне акціонерне товариство Ігор Смілянський почав виконувати обов'язки гендиректора.ukr.lb.ua

Ігор Смілянський, контракт якого завершився напочатку липня 2018 року, отримав підтвердження своїх повноважень на посаді генерального директора публічного акціонерного товариства “Укрпошта”.

Рішення про нове призначення Смілянського Кабінет Міністрів ухвалив за поданням Міністерства інфраструктури.

Як писали “Кадри”, у квітні 2016 року Ігор Смілянський переміг на відкритому кадровому конкурсі на посаду генерального директора “Укрпошти”. За умовами контракту, який діяв два роки, посадовий оклад Смілянського становив 333,4 тис. грн. на місяць. Додаткових оплат за 2017 рік керівник “Укрпошти” не отримав, бо підприємство закінчило рік зі збитками 203 млн грн., хоч і збільшило дохід на 20% – до 5,5 млрд грн.

Після реорганізації “Укрпошти” з держпідприємства в публічне акціонерне товариство Смілянський почав виконувати обов’язки гендиректора. План скорочення відділень “Укрпошти” у сільській місцевості розкритикував президент України Петро Порошенко.

“Вважаю категорично неприйнятним, коли ми виймаємо останні копійки з кишені пенсіонера і за цей рахунок, так забезпечуємо виконання планових показників прибутковості”, – зазначив глава держави.

Залишити коментар