Петренкові призначили іще одного заступника

Артур Корсунь
понеділок, 09 Липень 2018, 01:24
0
Іванна Смачило перейшла у заступники Павла Петренка з посади керівника управління юстиції у Львівській області / facebook.com

Міністр юстиції України Павло Петренко продовжує оновлювати керівний склад міністерства. Уряд призначив йому нового заступника – Іванну Смачило, яка раніше очолювала управління юстиції в Рівненській та Львівській областях.

У Головне територіальне управління юстиції в Рівненській області Іванна Смачило прийшла у травні 2015 року. За місяць до того відбулася реорганізація структури відомства, через що посаду покинув Степан Данилюк. Смачило очолила управління юстиції після 8-річної практики приватного адвоката. Фах правника здобула 2004 року в Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого у Харкові. У трудовій книжці також має запис про роботу помічником голови Рівненського районного суду.

Посаду начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області Іванна Смачило отримала наприкінці січня 2018 року. Мін’юст тоді саме звільнив Ярослава Жукровського, провівши службове розслідування стосовно скарг на перевищення повноважень керівником обласної юстиції: буцім той на співбесідах запитує  у пошукувачів посад дату народження Степана Бандери та слова пісні “Лента за лентою”. І хоч нічого кримінального в такій поведінці Жукровського не знайшли, Смачило все ж зайняла його посаду без конкурсу – у порядку переведення.
Як писали “Кадри”,  у міністра юстиції Павла Петренка семеро заступників. Першим заступником міністра працює Наталія Бернацька, а Іванна Смачило складе компанію заступникам Світлані Глущенко, Олені Сукмановій, Сергію Петухову, Денису Чернишову та Івану Ліщині. Упродовж 2017 року посади заступників міністра юстиції покинули Андрій Вишневський та Павло Мороз. Цьогоріч у лютому заяву про відставку написав Гія Гецадзе, в а травні звільнився Сергій Шкляр.

Залишити коментар