Маркарова вибрала собі заступника

Артур Корсунь
п’ятниця, 06 Липень 2018, 18:25
0
Подання на призначення Юрія Гелетія заступником зробила в.о. міністра фінансів Оксана Маркарова / uvecon.ua

Юрій Гелетій отримав посаду заступника міністра фінансів України.

Подання на призначення зробила в.о. міністра фінансів Оксана Маркарова. Досі Юрій Гелетій обіймав у міністерстві посаду директора Департаменту фінансової політики, майже три роки куруючи питання стратегічного реформування державного банківського сектору, розвитку ринку фінансових послуг, ринку цінних паперів. До того 12 років працював у Національному банку України у підрозділі банківського нагляду.

За фахом Юрій Гелетій спеціаліст із міжнародних економічних відносин та правознавства,  2001-го та 2002-го закінчив факультет міжнародних відносин та юридичний факультет Львівського національного університету ім. І.Франка. У Львові він володіє двома квартирами у Львові площею 127,2 та 43,5 кв. м, іще дві квартири має у співвласності. За заступником міністра також значиться володіння земельною ділянкоюв Брюховичах, що під Львовом, а також оренда кімнати в гуртожитку в селі Хотів на Київщині. За даними Єдиного державного реєстру декларацій за 2017 рік, праця в Мінфіні принесла Юрію Гелетію 563 тис. 961 грн заробітної плати та 52 тис. 730 грн він отримав інвестиційного прибутку в корпоративному недержавному пенсійному фонді НБУ, в якому накопичив 302 тисяч 618 гривень. Готівкою він зберігає 38,5 тис. доларів та 21 гривню. На банківських рахунках має  1045 доларів, 300 євро та 38 тис. 987 грн.

Як писали “Кадри”, після звільнення Олександра Данилюка виконуючою обов’язки міністра фінансів призначена перша заступник міністра Оксана Маркарова.

Залишити коментар