Булатов став заступником голови Держрезерву

Артур Корсунь
п’ятниця, 29 Червень 2018, 16:27
0
На новій роботі Дмитро Булатов займатиметься питаннями управління мобілізаційним резервом

П’ять років перебування на посаді заступника голови Державного агентства резерву України із випробуванням терміном у три місяці – таке рішення прийняв уряд стосовно Дмитра Булатова.

До призначення кандидатуру переможця кадрового конкурсу понад місяць розглядали на спецперевірці.  За словами керівника відомства Вадима Мосійчука, заступник займатиметься питаннями управління мобілізаційним резервом.

Як відомо, у Держрезерв уходять понад 30 підприємств, які замаються прийомом, зберіганням і переробкою зерна, складські та холодильні приміщення, об’єкти зберігання нафтопродуктів.

Булатов має фах інженера, займався бізнесом до кінця 2013 року. У січні 2014 року був викрадений як учасник Автомайдану. Звільнений за тиждень, у лютому виїхав з України на лікування в Литву та Німеччину. 27 лютого 2014-го став міністроммолоді та спорту в уряді Арсенія Яценюка. Посаду займав до грудня, після чого подав у відставку і у складі Збройних сил вирушив на службу в зону проведення антитерористичної операції. Демобілізувався у липні 2016 року. Займався експертизою результатів державних тендерів у складі громадської ініціативи “Антикорупційний монітор”. За 2017 рік отримав понад 17 тис. грн. благодійної допомоги. Дружина Будатова Ганна Киричек торік отримала 1,4 млн грн доходу від підприємницької діяльності.

Як писали “Кадри”, Дмитро Булатов безуспішно брав участь конкурсах на посади голови Державної служби морського та річкового транспорту та генерального директора Директорату з безпеки на транспорті у Міністерстві інфраструктури. Із січня по грудень 2017 року заступником голови Державного агентства резерву працював Євгеній Барах.

Залишити коментар