Уряд шукає заміну Петренкові

Артур Корсунь
середа, 14 Березень 2018, 18:33
0

Вакантну посаду голови Державної служби морського та річкового транспорту уряд планує замістити вже на початку квітня 2018 року. До того 27 березня відбір кандидатів має провести комісія в питань вищого корпусу державної служби.

За умовами конкурсу, керівник Держслужби морського та річкового транспорту упродовж 5 років відповідатиме за реалізацію державної політики у сфері морського та річкового транспорту, торговельного мореплавства, судноплавства на внутрішніх водних шляхах, навігаційно-гідрографічного забезпечення мореплавства, а також у сфері безпеки на морському та річковому транспорті. Окрім диплома про вищу освіту, з кандидатів вимагатимуть підтвердження загального стажу роботи  не менше семи років і щонайменше трирічного досвіду роботи на вищих посадах державної служби чи або на позиціях не нижче керівника структурного підрозділу в органі місцевого самоврядування.

Посадовий оклад голови становитиме 18 тис. грн. на місяць. Додатково йому платитимуть надбавки за ранг, доплати та премії відповідно до Закону “Про державну службу” та додаткові стимулюючі виплати за інтенсивність праці та виконання особливо важливої роботи.

Наразі керівництво Держслужбою морського та річкового транспорту перебуває в руках Дмитра Петренка. Як писали “Кадри”, у січні 2018 року уряд призначив його заступником голови й поклав на нього тимчасове виконання обов’язків керівника.

Залишити коментар