Моду постачати кадри у Кабмін підхопила Вінниця

Артур Корсунь
п’ятниця, 22 Червень 2018, 16:32
0

Заслужений працівник соціальної сфери України Лариса Попова покинула посаду директора департаменту соцполітики вінницької міськради й перебралася у столичний кабінет заступника міністра соцполітики.

За освітою Лариса Попова учитель. Закінчила Барське педучилище, Вінницький державний педагогічний інститут. Кваліфікацію магістра державного управління здобула 2014 року в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. На посаду директора департаменту праці і соціального захисту населення Вінницької міської ради прийшла у квітні 2011 року, де працювала під орудою колишнього мера Вінниці Володимира Гройсмана.

В уряді вихідці з Вінниці займають такі позиції: прем’єр-міністр Володимир Гройсман, віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон, міністр молоді та спорту Ігор Жданов. До компанії можна зарахувати й міністра соцполітики харків’янина Андрія Реву, який тривалий час працював на державних посадах у Вінниці.

Як писали “Кадри“, на початку травня уряд призначив першим заступником міністра енергетики та вугільної промисловості Тетяну Максимець, колишню підлеглу Ігоря Насалика у міській раді Калуша на Івано-Франківщині.

Залишити коментар