Калуш постачає кадри для Міненерговугілля

Артур Корсунь
неділя, 13 Травень 2018, 21:23
0
Два роки тому Тетяна Максимець переїхала з Калуша на міністерську роботу в Київ - на запрошення керівника Міненерговугілля горя Насалика / vikna.if.ua

Директор департаменту правового забезпечення Міністерства енергетики та вугільної промисловості 33-річна Тетяна Максимець призначена першим заступником міністра Ігоря Насалика.

За освітою правник, закінчила Національний авіаційний університет і Прикарпатський національний університет імені Стефаника.

У 2005-2007 роках Тетяна Максимець працювала секретарем судового засідання у Господарському суді міста Києва, а наступні чотири роки  – секретарем судового засідання, фахівцем і  помічником судді у Київському апеляційному господарському суді. З квітня 2011 року продовжувала кар’єру у Господарському суді Івано-Франківської області.

До весни 2016 року Тетяна Максимець керувала справами виконкому Калуської міської ради, а до того чотири роки, поки Ігор Насалик був мером Калуша, очолювала юридичний відділ. Два роки тому переїхала до Києва на міністерську роботу – на запрошення Ігоря Насалика, який саме очолив Міненерговугілля. За 2017 рік керівник департаменту правового забезпечення Міненерговугілля заробила понад 390 тис. гривень заробітної плати.

Як писали “Кадри”, наприкінці квітня 2018 року Кабінет Міністрів звільнив Галину Карп із посади першого заступника міністра енергетики та вугільної промисловості. У березні 2018 року з посади заступника міністра енергетики звільнився Ігор Прокопів. Його посада досі вакантна.

Залишити коментар