Уряд розпочав конкурс на посаду заступника голови Держрезерву

Артур Корсунь
п’ятниця, 20 Квітень 2018, 12:30
0

Кабінет Міністрів оголосив конкурс на зайняття вакантної посади заступника голови Державного агентства резерву України.

За умовами проведення конкурсу, відбір відбудеться 15 травня 2018 року. Для участі в конкурсі слід до 3 травня подати копію паспорта громадянина України і документа про освіту, письмову заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, резюме у довільній формі,  заяву про відсутність заборон на зайняття посади та з году на проходження спеціальної перевірки,  посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою, особову картку та декларацію з веб-сайту Національного агентства з питань запобігання корупції.

Переможець конкурсу може розраховувати на 14 500 гривень посадового окладу та низку надбавок, доплат і премії, а також додаткові стимулюючі виплати за інтенсивність праці, виконання особливо важливої роботи тощо.

Як писали “Кадри”, у грудні 2017 року перший заступник голови Державного агентства резерву України Євгеній Барах за власним бажанням звільнився з посади, на яку прийшов у січні. Барах є племінником головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

Залишити коментар