Барах звільнився з Держрезерву

Артур Корсунь
понеділок, 18 Грудень 2017, 15:48
0
На керівній посаді у Держрезерві Євгеній Барах перебував 11 місяців / censor.net.ua

Перший заступник голови Державного агентства резерву України Євгеній Барах звільнився з посади за власним бажанням.

На роботу у Держрезерв Євгеній Барах перейшов у січні 2017 року із Державного агентства автомобільних доріг “Укравтодор”, у якому теж працював першим заступником голови. Загалом пропрацював 11 місяців.

Вочевидь, мотиви звільнення Бараха з Держрезерву сховані у статті чиновника для “Дзеркала тижня”, в якій він висловив незгоду із загальною політикою установи, яка перебуває у віданні Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

“Мінекономрозвитку і координує, і формує, і фактично реалізовує політику Держрезерву, адже всі розпорядчі документи підписуються саме там, у цьому міністерстві. Без підпису Мінекономрозвитку гроші з Держрезерву не виходять”, – зазначає Барах.

Імовірно, на рішення піти з посади також вплинули обшуки, які восени прокотилися офісами кількох державних підприємств, які належать до сфери управління Державного агентства резерву, та дисциплінарне провадження, порушене Мінекономрозвитку стосовно керівника установи Вадима Мосійчука за матеріалами перевірок.

Першого заступника голови Держрезерву обиратимуть на конкурсі, який проте ще не оголосили.

Як писали “Кадри”, Євгеній Барах із червня по жовтень 2016 року виконував обов’язки керівника Державного агентства автомобільних доріг України, а в січні 2017 року обійняв посаду першого заступника голови Державного агентства резерву.

Залишити коментар