Товстокоренко очолив “Артемсіль” без конкурсу

Артур Корсунь
понеділок, 12 Березень 2018, 12:34
0
До обрання у 2010 році міським головою Соледара новий керівник "Артемсолі" понад 20 років працював у відділі маркетингу солевидобувного монополіста / solerada.gov.ua

Колишній міський голова Соледара на Донеччині Юрій Товстокоренко замінив на посаді в.о. директора “Артемсолі” Вікторію Луценко, яка керувала солевидобувним підприємством із березня 2017 року.

Призначити Товстокоренка урядовцям запропонувало Міністерство аграрної політики і продовольства. Це вже другий в.о. директора за останній рік. У міністерстві не оголошують конкурсного відбору на вакантну посаду з часу відставки у березні 2017 року Володимира Долі. До слова, Юрій Товстокоренко брав участь у конкурсі у квітні 2016 року, в якому переміг колишній керівник “Артемсолі”.

За освітою Товстокоренко маркетолог. Упродовж 20 років, із 1998-го працював у відділі маркетингу “Артемсолі”. Обирався міським головою Соледара.

Як писали “Кадри”, обраний на відкритому конкурсі директор ДП “Артемсіль” Володимир Доля у березні 2017 року звільнився з посади за власним бажанням.

Залишити коментар