Гецадзе пропрацював три роки у Мін’юсті

Артур Корсунь
четвер, 15 Лютий 2018, 18:12
0
Починаючи з лютого 2015 року, Гія Гецадзе курував у Міністерстві юстиції розвиток системи надання безоплатної правової допомоги / nv.ua

Гія Гецадзе більше не працює заступником міністра юстиції України. Рішення про звільнення уряд прийняв на засіданні 14 лютого – через два дні після подачі заяви про відставку.

Роботі у Міністерстві юстиції грузин віддав три роки. Починаючи з лютого 2015 року, Гія Гецадзе курував розвиток системи надання безоплатної правової допомоги, запуск просвітницького проекту “Я маю право!” та багато інших, проведення конкурсів на посади у відомстві.

Після звільнення Гецадзе на високій посаді в українській владі залишається лише один представник Грузії – заступник директора НАБУ Гізо Углава. За останні два роки посад позбулися голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі та голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе.

Як писали “Кадри”, на початку січня 2018 року директор департаменту забезпечення діяльності судової палати в цивільних справах Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ Світлана Глущенко призначена заступником міністра юстиції.

Залишити коментар