Глущенко стала восьмою заступницею Петренка

Артур Корсунь
понеділок, 08 Січень 2018, 18:15
0
У судовій системі Світлана Глущенко за понад 10 років пройшла шлях від секретаря судового засідання до директора департаменту / facebook.com

Директор департаменту забезпечення діяльності судової палати в цивільних справах Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ Світлана Глущенко продовжить кар’єру в Міністерстві юстиції на посаді заступника міністра.

Із 27 грудня 2017 року новий заступник міністра координуватиме роботу та діяльність департаментів із питань правосуддя та національної безпеки і реєстрації та систематизації правових актів. Ці підрозділи безпосередньо підпорядковані державному секретарю міністерства.

У судовій системі Світлана Глущенко за понад 10 років пройшла шлях від секретаря судового засідання до директора департаменту.

Мін’юст утримує першість за кількість заступників міністра. Так, у міністра юстиції Павла Петренка уже вісім заступників. Першим заступником міністра працює Наталія Бернацька (Севостьянова). Компанію заступників складають Гія Гецадзе, Сергій Шкляр, Сергій Петухов, Денис Чернишов, Іван Ліщина та Олена Сукманова. 2017 року посади заступників міністра юстиції покинули Андрій Вишневський та Павло Мороз – після скандального конкурсу з відбору керівника Координаційного центру з надання правової допомоги, про який писали “Кадри”.

Залишити коментар