Невдалий конкурс коштував міністрові двох заступників

Артур Корсунь
вівторок, 11 Липень 2017, 12:53
0
Відбір Координаційного центру з надання правової допомоги поставив перед міністром юстиції Павлом Петренком питання вибору між заступниками / biz.nv.ua

Скандальний конкурс з відбору керівника Координаційного центру з надання правової допомоги, який Міністерство юстиції змушене було оголосити знову, призвів до кадрових висновків.

Уряд підтримав прохання Андрія Вишневського про відставку з посади заступника міністра наступного ж дня після його оприлюднення, 21 червня. Проте не втримався на посаді заступника міністра з питань державної реєстрації і Павло Мороз, визначення переможцем якого в конкурсі обурило громадськість. Через два тижні Кабінет Міністрів задовольнив і його заяву.

Посаду заступника міністра Андрій Вишневський обійняв 11 травня 2017 року. Відповідав за реформування системи адвокатури та процесуального законодавства, виконання рекомендацій Міжнародного валютного фонду, курував роботу департаменту з питань правосуддя та національної безпеки.

На посаді заступника міністра з питань державної реєстрації Павло Мороз працював із лютого 2016 року. Відповідав за засвідчення копій статутів і свідоцтв політичних партій та громадських об’єднань у випадках, передбачених законодавством, ухвалював рішення щодо контролю у сфері державної реєстрації, координував діяльність департаменту державної реєстрації та нотаріату.

Як писали “Кадри”, до обрання директора Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги Міністерства юстиції обов’язки його керівника тимчасово виконуватиме адвокат і правозахисник Олексій Бонюк.

Залишити коментар