Дєєва залишила посаду заступника міністра

Артур Корсунь
середа, 03 Січень 2018, 15:07
0
У Міністерство внутрішніх справ Анастасія Дєєва прийшла 2015 року програмним менеджером із комунікацій та реформування поліції / facebook.com

Заступник міністра внутрішніх справ з питань євроінтеграції Анастасія Дєєва за власним бажанням звільнилася з посади.

Призначення 24-річної радниці міністра внутрішніх справ на посаду його заступника викликало широке обговорення у пресі. За словами першого заступника голови Верховної Ради Ірини Геращенко, кандидатуру нового заступника міністра з питань євроінтеграції не погодили з профільним віце-прем’єром з питань євроатлантичної інтеграції. Іще одне порушення процедури – призначення поза конкурсом.

У Міністерство внутрішніх справ Анастасія Дєєва прийшла 2015 року програмним менеджером із комунікацій та реформування поліції. Відповідала за розробку кампанії “Моя нова поліція” у команді заступника міністра Еки Згуладзе. Посадовий оклад Дєєвої на посаді заступника міністра становив 14 тис. грн. Іще стільки ж їй доплачували за інтенсивність праці.

На посаді заступника ініціювала розробку поліцейської мережі з протидії домашньому насильству під кодовою назвовю “ПОЛІНА”. Результати пілотного проекту очікують у жовтні 2018 року. Та Дєєва їх не представлятиме – за кілька днів до Нового року вона написала заяву на звільнення з посади.

Як писали “Кадри”, розпорядження про призначення Анастасії Дєєвої заступником міністра внутрішніх справ з питань євроінтеграції уряд прийняв 26 жовтня 2016 року.

Залишити коментар