Осійчук втратив місце в “ДПЗКУ”

Артур Корсунь
четвер, 12 Жовтень 2017, 12:15
0
За 8 місяців, проведених у найбільшій зерновій корпорації країни, Микола Осійчук не набув частки статутному капіталі "ДПЗКУ" / agropolit.com

Екс-заступник міністра аграрної політики і продовольства Микола Осійчук знову залишився без роботи. Цього разу він полишив посаду заступника голови правління Державної продовольчо-зернової корпорації України (“ДПЗКУ”).

За 8 місяців, проведених у найбільшій зерновій корпорації країни, Микола Осійчук не набув частки  статутному капіталі “ДПЗКУ”.

Це вже п’яте місце праці, залишене Осійчуком упродов останніх п’яти років. У цей час він очолював секретаріат Національного палацу мистецтв “Україна”, департамент соціального страхування Міністерства соціальної політики, департамент роботи з персоналом та організаційного розвитку Міністерства фінансів та апарат Міністерства аграрної політики і продовольства. Іще перебуваючи в міністерстві, Микола Осійчук спробував підкорити посаду  державного секретаря, та не пройшов відбір.

Як писали “Кадри”, Олександр Григорович, який 21 квітня 2017 року оголосив про свою відставку з посади виконувача обов’язків голови правління ДПЗКУ, звільнився рівно за два тижні.

Залишити коментар