Керівник апарату очолив Фонд держмайна

Артур Корсунь
вівторок, 12 Вересень 2017, 15:10
0
Із квітня 2017 року Віталій Трубаров очолює апарат Фонду державного майна України / spfu.gov.ua

Фонд державного майна України отримав чергового виконувача обов’язків голови. Уряд призначив на цю посаду керівника апарату ФДМ Віталія Трубарова.

У Фонді держмайна уродженець Макіївки Донецької області Віталій Трубаров працює з 2003 року. Спершу очолював відділення ФДМ у Донецькій області, в 2010-му перебрався у столицю, де спочатку працював заступником, а згодом і начальником відділення ФДМ України в Києві. Із 2015 року Віталій Трубаров був помічником голови фонду, головним спеціалістом відділу координації діяльності структурних підрозділів відомства, а 3 квітня 2017 року очолив його апарат.

Трубаров замінить на посаді Дмитра Парфененка, який керував Фондом державного майна після звільнення Ігоря Білоуса, а зараз повернувся на посаду першого заступника голови.

Як писали “Кадри”, після відставки Ігоря Білоуса у квітні 2017 року виконуючим обов’язки голови Фонду державного майна України призначили Дмитра Парфененка. У червні з посади заступника голови фонду за власним бажанням звільнився Андрій Гайдуцький. На його місце Кабінет Міністрів призначив Юрія Нікітіна, який досі був заступником директора департаменту приватизації – начальником управління конкурсного продажу та біржової діяльності. Також підвищення до заступника голови ФДМУ отримав Євген Асташев, директор департаменту управління державними підприємствами та корпоративними правами держави.

Залишити коментар