Ярема Ковалів пішов із посади керівника Держрибагентства

Артур Корсунь
п’ятниця, 08 Вересень 2017, 09:34
0
За останні три місяці керівні посади в Міністерстві аграрної політики та продовольства залишили міністр Тарас Кутовий (ліворуч) та очільник Держагентства рибного господарства Ярема Ковалів (праворуч) / poltavaryboohorona.jimdo.com

Уряд звільнив Ярему Коваліва з посади керівника Державного агентства рибного господарства України.

“Я присвятив реформам 28 місяців свого життя, – прокоментував Ярема Ковалів своє рішення подати у відставку. – Фундамент закладено, тому зміни не зупиняться. Планую повернутися в бізнес”.

Головою Держрибагентства Ярема Ковалів був призначений 8 квітня 2015 року. Через три місяці на посаду його заступника прийшов Андрій Кравченко. За рішенням уряду, з початку осені 2017 року саме він тимчасово виконуватиме обов’язки голови Держрибагентства.

Нового керівника Державного агентства рибного господарства України мають призначити за результатами конкурсу, який оголосили 6 вересня. За його умовами, кандидати мають до 22 вересня 2017 року подати документи, а сам відбір заплановано провести 10 жовтня.

Як писали “Кадри”, у вересні 2016 року Павло Гвозденко звільнився з посади першого заступника голови Держрибагентства, на якій працював із червня 2015 року і курував проведення кадрових конкурсів, очолюючи комісії з відбору рибного патруля та кандидатів на посади керівників держпідприємств рибгоспу.

Залишити коментар