Павло Гвозденко провів 860 співбесід із кандидатами

Володимир Охотний
п’ятниця, 02 Вересень 2016, 17:49
0
У відомстві Яреми Коваліва (ліворуч) Павло Гвозденко (праворуч) очолював комісії з відбору рибного патруля та кандидатів на посади керівників держпідприємств рибного господарства /darg.gov.ua

Павло Гвозденко пішов з посади першого заступника голови Держрибагентства, на якій працював із червня 2015 року.

У відомстві Яреми Коваліва Гвозденко займався реформуванням рибної галузі та створював “Рибоохоронний патруль” Києва та Київської області. Окрім того, він курував проведення кадрових конкурсів, очолюючи комісії з відбору рибного патруля та кандидатів на посади керівників держпідприємств рибгоспу.

“За плечима – сотні годин у співбесідах із 860 конкурсантами на різні посади”, – зазначив Павло Гвозденко в останній день на посаді.

За наполяганням Гвозденка, до роботи конкурсних комісій були залучені представники громадськості та HR-експерти, а самі засідання проводилися з відеотрасляцією онлайн. Це подобалося не всім.

“На жаль, сьогодні висока швидкість реформування галузі не всім потрібна, не кожен посадовець і політик здатен витримати заданий темп”, – зауважив екс-перший заступник.

До приходу на держслужбу Павло Гвозденко працював комерційним директором Житомирського картонного комбінату. Здобув дві вищі освіти: інженера-механіка обладнання для обробки металів тиском у Луцькому державному технічному університеті та юриста у Волинському держаному університеті ім. Лесі Українки. Як бачимо, жодна з цих спеціальностей не пов’язана із рибним господарством.

Залишити коментар