Американець Пеллмар обиратиме керівників українських державних компаній

Артур Корсунь
вівторок, 25 Липень 2017, 13:54
0
Джейсон Пеллмар (у центрі) замінив у Номінаційному комітеті свого попередника на посаді керівника Регіонального представництва Міжнародної фінансової корпорації Руфата Алімарданова / ifc.org

 

Американець Джейсон Пеллмар за рішенням українського уряду представлятиме Міжнародну фінансову корпорацію (МФК) у Комітеті з призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств.

На посаді незалежного міжнародного експерта, який не має права голосу при ухваленні рішень стосовно кадрових призначень, керівник Регіонального представництва Міжнародної фінансової корпорації Джейсон Пеллмар замінить свого попередника – азербайджанця Руфата Алімарданова.

Нагадаємо, до складу Номінаційного комітету входять 9 міністрів і стільки ж незалежних міжнародних експертів, зокрема представник Міжнародного валютного фонду француз Жером Ваше, директор Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови громадянка Фінляндії Сату Кахконен, бізнес-омбудсмен в Україні, литовець Альгірдас Шемета, директор представництва Європейського Банку Реконструкції та Розвитку в Україні Шевкі Аджунер, експерт з управління правовими ризиками Деніел Білак та американець, голова комітету Джордж Логуш.

Як писали “Кадри”, Комітет із призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі до початку осені має визначитися із проведення засідань. Цьогоріч члени комітету іще не засідали. Торік відбулося 18 засідань Номінаційного комітету.

Залишити коментар