Прем’єр Гройсман перезапустить роботу Номінаційного комітету

Артур Корсунь
понеділок, 24 Липень 2017, 14:26
0
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман узяв на себе зобов’язання забезпечувати роботу Номінаційного комітету з відбору керівників та членів наглядових рад найбільших державних компаній / kmu.gov.ua

У третій декаді серпня уряд затвердить графік роботи Номінаційного комітету, заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

“Я хотів би перезапустити нашу з вами роботу з метою обрати наглядові ради та призначити керівників низки важливих державних підприємств. Ми маємо приводити в державний сектор якісні кадри”, – сказав прем’єр-міністр під час зустрічі з членами Номінаційного комітету.

Голова уряду також назвав важливі державні компанії, відбір керівників яких слід провести найближчим часом. Це “Завод “Електроважмаш”, “Укрхімтрансаміак”, Об’єднана гірничо-хімічна компанія, Державна продовольчо-зернова корпорація України та “Укрспирт”. Конкурси з відбору директорів більшості з них відбулися, проте переможців на посади не призначили.

Номінаційний комітет також відбиратиме членів наглядових рад державних компаній “Українська залізниця”, “Укрпошта”, “Укренерго”, “Укргідроенерго”, міжнародний аеропорт “Бориспіль”, Державна продовольчо-зернова корпорація України та “Енергоатом”.

Як писали “Кадри”, Комітет із призначень керівників особливо важливих для економіки підприємств при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі за перше півріччя 2017 року не провів жодного засідання. Торік відбулося 18 засідань Номінаційного комітету.

Залишити коментар