Лебідь удруге покинула Фонд держмайна

Артур Корсунь
середа, 12 Липень 2017, 06:56
0
На посаді заступника голови Фонду державного майна Наталія Лебідь перебувала з липня 2015 року / unian.ua

Заслужений економіст України Наталія Лебідь завершила другий період роботи у Фонді державного майна, цього разу – заступником голови установи.

Заяву про звільнення з посади, яку Наталія Лебідь обіймала з липня 2015 року, уряд задовольнив 4 липня 2017 року.

Попередній період роботи Наталії Лебідь у ФДМУ тривав із вересня 1994-го до серпня 2005-го. За цей час вона піднялася кар’єрною драбиною з посади провідного спеціаліста до керівника департаменту оцінки майна‚ майнових прав та професійної оціночної діяльності.

Десятирічну перерву в роботі у Фонді державного майна Наталії Лебідь заповнила викладацькою діяльністю в Українській академії бізнесу та підприємництва, навчанням у докторантурі Державної податкової служби та керівництвом у ТОВ “Сван Консалтинг”.

Як писали “Кадри”, після відставки Ігоря Білоуса у квітні 2017 року виконуючим обов’язки голови Фонду державного майна України призначили Дмитра Парфененка. Керувати установою йому допомагають заступники голови Андрій Гайдуцький та Володимир Державін. Закон “Про Фонд державного майна України” визначає, що кадрові рішення щодо керівництва ФДМ ухвалює президент за згодою депутатів Верховної Ради.

Залишити коментар