Пєшу обрали керівником Державного інституту сімейної та молодіжної політики

Артур Корсунь
середа, 10 Травень 2017, 10:41
0
До перемоги у кадровому конкурсі Ірина Пєша (ліворуч) із березня 2015 року виконувала обов'язки директора Державного інституту сімейної та молодіжної політики / dismp.gov.ua

Наукові працівники Державного інституту сімейної та молодіжної політики (ДІСМП) обрали собі керівника. За підсумками одностайного голосування вакантну посаду виборола Ірина Пєша, яка з березня 2015-го виконувала обов’язки директора державної установи.

Вибирати керівника 18 штатним науковим працівникам інституту випало з однієї кандидатури. Ірина Пєша запропонувала просту стратегію досягнення практичних результатів, яка у короткотерміновій перспективі мала б забезпечити працівників інституту цікавою роботою та гідним заробітком, а в довготерміновій – вивести установу на провідні ролі у розробці та впровадженні молодіжної та соціальної політики.

Похід у директорський кабінет Ірина Пєша почала з посади наукового лаборанта інституту, здобувши понад 15-річний досвід наукової та адміністративної роботи. Керівник ДІСМП є кандидатом педагогічних наук за спеціальністю “соціальна педагогіка”, опублікувала понад 30 наукових статей про соціальну роботу із сім’ями, молоддю та дітьми, підготувала понад 50 науково-методичних посібників і навчальних підручників. Як зазначено у декларації, основний дохід у понад 87 тис. грн. Ірина Пєша отримала в ДІСМП, а трохи більше 22 тис. грн. заробила за сумісництвом викладанням у НПУ ім. М.П. Драгоманова.

Як розповів в інтерв’ю “Кадрам” державний секретар Міністерства молоді та спорту Олег Немчінов, проведення конкурсу на посаду директора державної установи “Державний інститут сімейної та молодіжної політики” (ДІСМП) є одним із його завдань на посаді під час тримісячного випробувального терміну. Конкурсний відбір був оголошений у лютому 2017 року.

Залишити коментар