Якому доктору довірять Інститут сімейної та молодіжної політики?

Артур Корсунь
вівторок, 14 Лютий 2017, 12:22
0

Міністерство молоді та спорту України оголосило конкурсний відбір на посаду директора державної установи “Державний інститут сімейної та молодіжної політики” (ДІСМП).

До претендентів висунуто такі вимоги: вільне володіння державною мовою, наявність наукового ступеня доктора наук або доктора філософії, стаж роботи на посадах наукових працівників та (або) науково-педагогічних працівників не менше 10 років. Також кандидат на посаду має володіти досвідом роботи у сфері молодіжної та сімейної політики не менше 5 років, опублікувати наукові статті з питань сім’ї, молоді та дітей та підготувати до друку науково-методичні посібники і навчальні підручники.

Документи для участі у конкурсі прийматимуть упродовж двох місяців.

Обов’язки директора ДІСМП зараз виконує кандидат педагогічних наук Ірина Пєша.

Це перший конкурс, оголошений Міністерством молоді та спорту України цього року. Загалом же Мінмолодьспорту торік провела один кадровий відбір – на посаду директора ДП “Атлет”.

Затверджувати на посаді керівника Державного інституту сімейної та молодіжної політики переможця конкурсу має державний секретар Мінмолодьспорту. Наприкінці року на цю посаду обрано Олега Немчінова. Наразі триває спецперевірка його кандидатури.

Залишити коментар