Ректор інституту з підготовки перукарів обраний керівником Палацу спорту. ВІДЕО

Маргарита Замкова
п’ятниця, 10 Червень 2016, 19:01
0
Юрій Чорненький (ліворуч) працював начальником фінансово-економічного управління Національної академії педагогічних наук /youtube.com

У кадровому конкурсі на заміщення посади керівника ДП “Атлет”, до якого після реформування увійде київський Палац спорту, переміг Юрій Чорненький. Про це під час підсумкового засідання конкурсної комісії оголосив заступник міністра молоді та спорту Микола Даневич.

Конкурс тривав три місяці. Члени комісії обирали нового очільника Палацу спорту із-поміж шести кандидатів. Співбесіди з ними тривали три дні, після чого п’ятеро членів конкурсної комісії з восьми у таємному режимі проголосували за Юрія Чорненького.

Переможець кадрового конкурсу народився у Шепетівці 1961 року. За освітою – інженер з автоматизації. Магістр управління персоналом. Доктор наук за фахом “Соціальна психологія та конфліктологія”. Із 1991 року пропрацював на керівних посадах різних установ – як комерційних, так і державних. Був начальником  фінансово-економічного управління Національної академії педагогічних наук. Останнє місце роботи –  ДП “Інститут підготовки кадрів”. Цей інститут, зокрема, випускає спеціалістів з манікюру-педикюру, перукарів, візажистів тощо.

Як писали “Кадри”, це перший кадровий конкурс на заміщення вакантної посади, який провело Міністерство молоді та спорту. Очільник відомства Ігор Жданов оголосив про його початок 4 березня 2016 року.

Залишити коментар