Задорожна отримала кадри у департамент люстрації

Артур Корсунь
вівторок, 25 Квітень 2017, 15:28
0
Колишня очільниця департаменту з питань люстрації Мін'юсту Тетяна Козаченко (ліворуч) передала естафету управління Анастасії Задорожній / youtube.com

Переможниця конкурсу на посаду директора департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції Анастасія Задорожна приступить до виконання службових обов’язків із майже вкомплектованим штатом.

Паралельно з відбором головного люстратора Міністерство юстиції провело низку конкурсів на заміщення вакантних посад у департаменті. За їх результатами сформувалася команда департаменту, яку представив міністр Павло Петренко.

Так, заступником директора департаменту – начальником відділу правового забезпечення та науково-аналітичної роботи обрано Олександру Чіковані. Переможниця конкурсу досі працювала головним спеціалістом – в.о. начальника відділу інформаційно-аналітичної роботи та взаємодії з громадськими інститутами департаменту з питань люстрації й брала участь у перших двох спробах обрати директора департаменту.

На місце Олександри Чіковані у відділі прийде переможниця конкурсу Вікторія Білак.

Сергій Козиренко переміг у конкурсі на посаду головного спеціаліста відділу правового забезпечення та науково-аналітичної роботи.

Наразі вакантні посади заступника директора департаменту – начальника відділу забезпечення реалізації Закону України “Про очищення влади” в державних органах, головного спеціаліста цього відділу, начальника відділу інформаційно-аналітичної роботи та взаємодії з громадськими інститутами та провідного спеціаліста відділу правового забезпечення та науково-аналітичної роботи.

Цікаво, що накази про проведення конкурсу на посаду директора департаменту та працівників його відділів видані одного дня – 20 березня 2017 року. Вочевидь, іще тоді передбачалося, що Анастасія Задорожна, беручи участь у відборі керівника департаменту, надалі не працюватиме на посаді  головного спеціаліста відділу правового забезпечення та науково-аналітичної роботи. А Олександра Чіковані, яка двічі потрапляла у фінальний етап конкурсу, не змагатиметься за посаду знову, а обиратиметься заступником директора.

Як писали “Кадри”, Анастасія Задорожна перемогла у конкурсі на посаду директора департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції.

Залишити коментар