Конкурс на головного люстратора закінчився на Задорожній

Артур Корсунь
вівторок, 25 Квітень 2017, 10:00
0
Анастасія Задорожна (праворуч) із другої спроби перемогла у конкурсі на посаду директора департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції / facebook.com

Анастасія Задорожна перемогла у конкурсі на посаду директора департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції.

Кадровий відбір на вакантну посаду проводився утретє поспіль. Участь у ньому Анастасія Задорожна брала у статусі виконувача обов’язків керівника департаменту. Таке призначення головний спеціаліст відділу правового забезпечення та науково-аналітичної роботи департаменту отримала у березні 2017 року після завершення другого конкурсу на посаду директора, у якому Задорожна дісталася до фінальної співбесіди, та не зуміла переконати членів комісії у своїх компетенціях.

За освітою Анастасія Задорожна правник, 2010 року закінчила Київський національний університет внутрішніх справ. Деякий час працювала помічником Олега Барни, народного депутата від “Блоку Петра Порошенка”.

Як писали “Кадри”, на двох поспіль конкурсах комісія Міністерства юстиції не зуміла обрати кандидата на посаду директора департаменту з питань люстрації, яка стала вакантною після відставки Тетяни Козаченко. Призначення в. о. керівника департаменту 23-річної Ганни Калинчук у грудні 2016 року заблокувала на той час заступник міністра-керівник апарату, а нині державний секретар міністерства Ганна Буяджи. Натомість вона погодила призначення 28-річної Анастасії Задорожної у березні 2017 року.

Залишити коментар