Коли відбудуться співбесіди з кандидатами. ГРАФІК

Артур Корсунь
вівторок, 25 Квітень 2017, 18:33
0

Вища кваліфікаційна комісія суддів України (ВККС)  визначилася із датами проведення співбесід із кандидатами на зайняття вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного Суду.

Початок засідання колегій ВККС – о 9:00.

Співбесіди відбудуться: 10 травня11 травня12 травня15 травня, 17 травня,  19 травня,  22 травня,  22 травня26 травня.

Співбесіда з кожним кандидатом триватиме приблизно 60 хвилин і транслюватиметься в онлайн-режимі на каналі ВККСУ в YouTube.

Співбесіди пройдуть 382 кандидати, які подолали загальний мінімально допустимий бал під час першого етапу кваліфікаційного оцінювання. Питання комісії до кандидатів базуються на результатах спеціальної перевірки, аналізування досьє, матеріалів, наданих НАБУ, а також з урахуванням результатів проходження кандидатом тестування морально-психологічних якостей та загальних здібностей.

Бали за проходження співбесіди будуть виставлені членами ВККС після завершення всіх співбесід. Показники “компетентність”, “професійна етика” та “доброчесність” на цьому етапі конкурсу оцінюватимуться у 500, 250 і 250 балів відповідно. Частину балів за цими показниками кандидати вже набрали під час іспиту і тестування морально-психологічних якостей.

Одразу після повідомлення балів за співбесіди буде сформовано рейтинг учасників за результатами кваліфікаційного оцінювання.

Як писали “Кадри”, у листопаді 2017 року Вища кваліфікаційна комісія суддів оголосила конкурс на зайняття 120 вакантних посад суддів касаційних судів у складі Верховного Суду.

 

Залишити коментар