Третій відбір головного люстратора: претендентів на посаду поменшало вдвічі

Артур Корсунь
вівторок, 18 Квітень 2017, 14:35
0
Назар Крупчак (у центрі) змагається за посаду головного люстратора вже втретє / facebook.com

Шість кандидатів зголосилися змагатися за посаду директора департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції України. Порівняно з двома попередніми відборами, кількість конкурсантів скоротилася удвічі.

Цього разу у конкурс дебютують прокурор відділу досудового врегулювання суперечок управління представництва інтересів громадян і держави в суді Генеральної прокуратури Сергій Варич, головний спеціаліст сектору запобігання корупції Міністерства аграрної політики і продовольства Віктор Рева та Петро Маслянчук, директор ТОВ “Служба безпеки Шериф”.

Знову спробують свої сили доцент кафедри менеджменту, економіки та права Кіровоградської льотної академії НАУ Лілія Єрмоленко-Князєва та головний спеціаліст відділу правового забезпечення та науково аналітичної роботи департаменту люстрації Мін’юсту Анастасія Задорожна. Остання тимчасово виконує обов’язки керівника департаменту.

Назар Крупчак, помічник народного депутата Валерія Бабенка (“Народний фронт”), змагається за посаду ще з першого конкурсу. Він двічі проходив у фінальний етап відбору – співбесіду. Проте конкурсна комісія щоразу відхиляла його кандидатуру. Як і на конкурсі з відбору голови Державної фіскальної служби України у квітні 2015 року.

Починаючи з 19 квітня, претенденти на посаду щодня проходитимуть тестування, рішення ситуаційних завдань та співбесіди. Результат конкурсу очікують до 21 квітня.

Як писали “Кадри”, у березні 2017 року Міністерство юстиції оголосило повторний відбір кандидатів на посаду директора департаменту з питань люстрації. На двох поспіль конкурсах комісія Міністерства юстиції не зуміла заповнити вакансію після відставки Тетяни Козаченко.

Залишити коментар