Голову судової адміністрації вивели з конкурсної комісії

Артур Корсунь
п’ятниця, 14 Квітень 2017, 10:10
0
До призначення в Державну судову адміністрацію України Зеновій Холоднюк три роки був заступником голови Державної служби автомобільних доріг / zib.com.ua
Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк за розпорядженням Кабінету Міністрів втратив мандат члена комісії з питань вищого корпусу державної служби, яка обирає керівників на посади державної служби.
Зеновій Холоднюк очолює Державну судову адміністрацію України з квітня 2014 року. Із листопада 2013-го обіймав посаду заступника голови ДСАУ,  але пройшов перевірку відповідно до Закону України “Про очищення влади”.
Народився 1961 року на Тернопільщині. За першою освітою – фінансист, трудову діяльність розпочав в “Укрдержстраху”. Згодом закінчив Тернопільський фінансово-економічний інститут (1989) та Київський національний транспортний університет (2010). Працював у страхових компаніях. 2008 року призначений заступником голови Державної служби автомобільних доріг, а 2011-го  очолив планово-фінансову службу Державної судової адміністрації.
Як писали “Кадри”, членом комісії з питань вищого корпусу державної служби Зеновія Холоднюка як представника Державної судової адміністрації України затвердили у липні 2016 року.  Разом із головою комісії Костянтином Ващенком, членами комісії Наталією Анненковою, Ігорем Коліушком, Олександром Риженком та Артемом Янчуком Зеновій Холоднюк  засідав у комітеті з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії “А”.

Залишити коментар