Пройдисвіт та консультанти нардепів змагаються за райдержадміністрації. СПИСОК

Артур Корсунь
понеділок, 27 Березень 2017, 09:55
0
У робочому кабінеті начальника ДПІ у Ренійському районі ГУ ДФС в Одеській області Андрія Кучми ікони - на почесному місці / od.sfs.gov.ua

Завтра комісія з питань вищого корпусу державної служби обиратиме претендентів на посади керівників чотирьох районних державних адміністрацій.

Двох голів РДА обиратимуть для Миколаївської  області. Керувати Баштанським районом, який без голови ще з осені минулого року, зголосилися усього двоє кандидатів:

bashtanska_rda

Зауважимо, що кількість охочих очолити Баштанську РДА цього разу вдвічі переважає перелік кандидатів на попередньому конкурсі, який комісія з  питань вищого корпусу державної служби проводила наприкінці лютого 2017 року. Зараз на посаду претендують головний комунальник району Віктор Підопригора та безробітний Олексій Пройдисвіт.

Голову Новоодеської районної державної адміністрації Миколаївської  області комісія обиратиме з п’ятьох кандидатів, двоє з яких працюють помічниками консультантами народних депутатів Артема Ільюка (група “Відродження”) і Тараса Креміня (“Народний фронт”).

novoodeska_rda

Дещо більший конкурс на посаду голови Подільської районної державної адміністрації Одеської області – 7 осіб на місце. Та якщо придивитися до кандидатів, то майже половина з них безробітні й розглядають державну службу як місце працевлаштування:

podilska_rda

У конкурсі ж на посаду голови Ренійської районної державної адміністрації Одеської області безробітний Петро Дамаскин протистоятиме начальнику податкової інспекції Андрію Кучмі, у робочому кабінеті якого, як і належить, почесні місця займають ікони.

reniyska_rda

Як писали “Кадри”, 14 березня 2017 року вища комісія з питань державної служби обирала кандидатів на вакантні посади голів державних районних адміністрацій низки областей.

Залишити коментар