Янчук почав набір начальників і спеціалістів

Артур Корсунь
п’ятниця, 17 Березень 2017, 12:31
0
Персонал Нацагентства, яке очолює Антон Янчук, набиратимуть під час трьох сесій у квітні, липні та вересні /kmu.gov.

Керівник Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, Антон Янчук оголосив конкурсні відбори начальника управління та 15 спеціалістів.

Гранична чисельність апарату Нацагенства Кабміном визначена у 130 осіб. Персонал набиратимуть під час трьох сесій у квітні, липні та вересні. За словами Антона Янчука, юристи становитимуть чверть персоналу й працюватимуть експертами у слідстві, господарському праві в частині корпоративного структурування та судових процесів. Решта штату наберуть із фінансистів, аудиторів, менеджерів.

Критерії кваліфікаційних вимог на посади та пошук потенційних спеціалістів на ринку та в органах державної влади розробила рекрутингова компанія, роботу якої оплатила міжнародна Організація економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР). Підтримку у процесі відбору персоналу та організації роботи загалом Нацагентству надають Консультативна місія ЄС в Україні та Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні.

Зарплату працівники Нацагентства, як зазначав Антон Янчук, отримуватимуть на рівні 20 тис. грн. Так, оклад начальника Управління виявлення та розшуку активів центрального апарату встановлений у 14,4 тис. грн, й до цієї суми додаватимуть надбавки за вислугу років на державній службі, за ранг державного службовця, за інтенсивність праці та виконання особливо важливої роботи та інші виплати та премії, визначені Законом “Про державну службу” та постановами Кабінету Міністрів.

Документи від кандидатів на посади прийматимуть до 31 березня 2017 року. Для участі у конкурсі слід подати копії паспорта громадянина України, документа про освіту, заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за додатком), резюме у довільній формі, заяву про відсутність заборон перебувати на державній службі та про згоду на проходження перевірки, особову картку і декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік.

Електронне тестування та співбесіди з кандидатами заплановані на 11-14 квітня 2017 року.

Офіс Нацагентства розміститься в Києві у приміщенні на вул. Грінченка, 1. Робота в ньому розпочнеться після укадання договору оренди із Фондом держмайна.

Як писали “Кадри“, на початку грудня 2016 року заступник міністра юстиції Антон Янчук переміг у конкурсі на посаду голови Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Залишити коментар