Рибачук куруватиме питання мовної політики

Артур Корсунь
четвер, 09 Березень 2017, 18:10
0
До призначення на посаду заступника міністра культури Юрій Рибачук редагував відділ “Культура” у тижневику “Коментарі” / mincult.kmu.gov.ua

Міністр культури Євген Нищук представив колективу відомства свого заступника Юрія Рибачука. Уряд затвердив його на посаді ще 1 березня 2017 року.

Юрій Рибачук працював з громадським сектором, був експертом робочої стратегічної групи “Культура 2025”. Міністр  Євген Нищук поклав на нього роботу з бібліотечною галуззю та реалізацію політики у сфері культури і мистецтв. Також Рибачук куруватиме питання мовної політики та літератури та управління сценічного і візуального мистецтва.

Новий заступник міністра народився у Рівному, 1996-го закінчив філологічний факультет Рівненського державного педагогічного інституту. Викладав у школі рідного міста  німецьку мова, а після закічнення аспірантури Інституту літератури ім. Т.Г.Шевченка Національної академії наук України працював менеджером видавничої діяльності відділу зовнішніх зв’язків Міжнародного фонду “Відродження”. Із 2006 року до 2015-го редагував відділ “Культура” у тижневику “Коментарі”.

Як писали “Кадри”, на посаді державного секретаря Міністерства культури працює Ростислав Карандєєв, який переміг у відкритому відборі.

Залишити коментар