Карандєєва обрали державним секретарем Мінкульту

Артур Корсунь
понеділок, 21 Листопад 2016, 01:24
0
У заступники міністра культури Ростислав Карандєєв прийшов працювати на початку 2015 року / vaadua.org

Комісія з питань вищого корпусу державної служби визначила переможця відбору державного секретаря Міністерства культури України. Посаду обійме Ростислав Карандєєв, заступник міністра-керівник апарату.

У другому етапі відбору за посаду змагалися четверо кандидатів. Керуючий однойменного адвокатського бюро Анатолій Ткаченко проігнорував тестування на знання законодавства. Директор Українського центру мистецтв Іштван Геді не пройшов перше випробування. Начальник юридичного відділу ПАТ “Дніпровська теплоелектроцентраль” Ганна Крамаренко не змогла залишити виробничі справи, тож комісія дискваліфікувала її.

До етапу співбесіди дійшли Ростислав Карандєєв і Дмитро Зеленецький, керівник патронатної служби Мінкультури.

Відповіді Ростислава Карандєєва комісія визнала гідними рекомендації на призначення кандидата державним секретарем міністерства. Кар’єру чиновника він розпочав 1995 року на посаді головного спеціаліста проблемно-аналітичного відділу, керівника прес-служби Київської міської державної адміністрації. Тричі обирався депутатом Київради. У 2006-му очолював департаменент фізичної культури Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, у 2008-му – заступник міністра. У заступники міністра культури прийшов працювати на початку 2015-го.

Як писали “Кадри”, конкурс на посаду державного секретаря Міністерства культури Кабінет Міністрів оголосив 12 жовтня 2016 року. Заяви на участь у відборі подали 7 осіб.

Залишити коментар