Ткачук переміг дует Солов’їв. ДОКУМЕНТ

Дар'я Степанко
субота, 04 Березень 2017, 09:07
0
Переможець конкурсу Ігор Ткачук очолював відділ організації роботи Одеської ОДА за часів головування Ігоря Палиці / oda.odessa.gov.ua

Переможцем конкурсу на посаду заступника голови-керівника апарату Одеської облдержадміністрації обрали Ігоря Ткачука.

За крісло заступника змагалися шестеро кандидатів. Компанію Ігорю Ткачуку склали Віталій Соловей, Микола Соловей, Наталія ІвушкінаНаталія Дорошенко та В’ячеслав Гриценко. Першим із конкурсу вибув Микола Соловей – провалився на тестуванні.

img_5490

У фінал вийшли адвокат Віталій Соловей та Ігор Ткачук, колишній начальник відділу організації роботи Одеської ОДА за часів головування Ігоря Палиці. Перевага останнього була вагома: 21,8 бала проти 14,1 бала в опонента.

Як писали “Кадри”, на початку лютого 2017 року голова Одеської обласної державної організації Максим Степанов розпорядився оголосити відбори на посади своїх заступників. У конкурсі на посаду заступника з економічних питань перемогла Світлана Шаталова, яка раніше працювала із Максимом Степановим на “Поліграфічному комбінаті “Україна” по виготовленню цінних паперів”. Сергій Колебошин переміг у конкурсі на посаду заступника голови із соціально-гуманітарних питань.

Залишити коментар