Чотирьох заступників голови Одеської ОДА обиратимуть 10 чиновників

Дар'я Сметанко
п’ятниця, 24 Лютий 2017, 12:48
0
Головою конкурсної комісії обрано керівника юридичного управління апарату Одеської облдержадміністрації Дмитра Терлецького / odessa.web2ua.com

Визначився склад конкурсної комісії, яка обиратиме заступників голови Одеської обласної державної адміністрації.

Головою конкурсної комісії обрано Дмитра Терлецького, який очолює юридичне управління апарату ОДА.

До складу комісії увійшли начальник управління з питань персоналу ОДА Тетяна Бурлаченко, в.о. заступника голови-керівника апарату ОДА Світлана Швиденко, в.о. директора департаменту “Агентство з питань інвестицій та розвитку” ОДА Тетяна Беспоясна.

Також прямих підлеглих Максима Степанова вибиратимуть голова постійної комісії Одеської обласної ради з питань бюджету Євгенія Абрамова, доктор філософських наук Василь Попков, начальник Південного офісу Держаудитслужби Олег Муратов.

Одеський регіональний інститут Національної академії державного управління при Президентові України в конкурсній комісії представляють перший заступник голови Микола Попов і начальник управління підвищення кваліфікації кадрів Світлана Липовська.

Від міжрегіонального управління Національного агентства з питань державної служби в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях та Автономній Республіці Крим та у місті Севастополі у комісію делегована Юлія Лазаренко.

Відбір кандидатів на посаду першого заступника голови Одеської ОДА відбудеться 24 лютого 2017 року.

Як писали “Кадри“, Максим Степанов оголосив конкурси на посади першого заступника голови ОДА, заступника-керівника апарату та заступників, відповідальних за економічний та соціальний розвиток.

Залишити коментар