Лабоженка скоротили з Міненерговугілля

Артур Корсунь
п’ятниця, 30 Грудень 2016, 12:30
0
Дмитро Лабоженко участі у відборі державного секретаря Міненерговулілля не брав / facebook.com

Восьмимісячне керівництво Дмитра Лабоженка апаратом Міністерства енергетики та вугільної промисловості добігло кінця – уряд звільнив його з обов’язків заступника.

На посаду заступника Ігоря Насалика Дмитро Лабоженко прийшов після майже дворічного  керівництва секретаріатом Державного управління справами. До того по два роки очолював департаменти роботи з персоналом міністерств аграрної політики та охорони навколишнього природного середовища. На роботу в уряді Дмитро Лабоженко перейшов з керівних посад у Національному агентстві з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

За фахом Лабоженко юрист, закінчив  Українську державну юридичну академію за спеціальністю “правознавство”. Фах менеджера-економіста здобув 2013-го у Житомирському національному агроекономічному університеті. А трудову діяльність колишній заступник міністра розпочав у 1986 році автослюсарем Харківської обласної контори із прокату кінофільмів.

Звільнення Дмитра Лабоженка уряд провів за процедурою скорочення посади. Із 1 січня 2017 року у міністерстві працюватиме державний секретар.

Як писали “Кадри”, конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Максима Немчинова кандидатом на посаду державного секретаря Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Керівниця Управління забезпечення комунікацій та організаційної роботи міністерства Юлія Підкоморна стала резервним кандидатом, якщо переможець конкурс не пройде спецперевірку чи впродовж року відмовиться від місця праці або трапиться форс-мажор. Дмитро Лабоженко участі у відборі не брав.

Залишити коментар