Тітарчука перевели заступником до Кубіва

Артур Корсунь
четвер, 22 Грудень 2016, 10:35
0
Михайло Тітарчук (праворуч) кілька років працював у гірничодобувному проекті в Республіці Конго / facebook.com

Михайло Тітарчук поповнив команду керівництва Міністерства економічного розвитку і торгівлі. Заступник міністра Кабінету Міністрів перейшов на посаду заступника Степана Кубіва.

Новому заступникові міністра 32 роки. Народився в Чернігові в сім’ї військових. 2008 року закінчив Національний університет державної податкової служби України, магістр з правознавства. Під час навчання працював у військовому ДП “Українська авіаційна транспортна компанія” (2004-2007 рр.), де займався маркетингом авіаційних перевезень. Наступні три роки керував проектами компаніїAvia-LeasingLTD” страхової групиАВІКОС” (Республіка Конго) та був менеджером у місіях ООН. По травень 2014 р. очолював у Конго гірничодобувний проект (WestNiariCopper Project) гірничо-видобувної компаніїSOREMI SA”. Після цього президент Петро Порошенко призначив Михайла Тітарчука головою Білгород-Дністровської районної державної адміністрації на Одещині. На цій посаді він пробув трохи більше півроку, а в травні 2016-го переїхав у Будинок уряду в кабінет заступника міністра Кабінету Міністрів.

Як писали “Кадри”, у жовтні 2016 року Кабінет Міністрів задовольнив прохання Юлії Клименко про звільнення з посади заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України – керівника апарату. У листопаді у відставку подала перший заступник міністра Юлія Ковалів.

Залишити коментар