Два заступники міністра змагатимуться за посаду держсекретаря

Артур Корсунь
понеділок, 12 Грудень 2016, 18:10
0
Володимир Бондаренко прийшов в уряд на початку осені з посади керівника головного організаційного управління Верховної Ради / rada.gov.ua

За посаду головного урядового держпосадовця – державного секретаря Кабінету Міністрів України – змагатимуться 12 кандидатів.

DS1

 

Привертає увагу наявність у переліку кандидатів двох заступників міністра Кабінету Міністрів Олександра Саєнка – заступника Володимира Федорчука та першого заступника Володимира Бондаренка, якого забрали в уряд  із посади керівника головного організаційного управління Верховної Ради.

Також за посаду змагатиметься старший радник із питань боротьби з корупцією Міжнародного центру перспективних досліджень, екс-депутат Кирило Куликов, який раніше подавав свою кандидатуру на керівні посади Державного бюро розслідувань та пробував стати державним секретарем міністерств внутрішніх справ та екології та природних ресурсів.

Державного секретаря Кабінету Міністрів комісія з питань вищого корпусу державної служби планує обрати за один день – 13 грудня 2016 року.

Залишити коментар