Прем’єр перетягнув у Кабмін іще одного свого підлеглого

Володимир Охотний
вівторок, 06 Вересень 2016, 15:31
0
Володимир Бондаренко на різних посадах готував транспортну інфраструктуру до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року /rada.gov.ua

В останній день літа керівник головного організаційного управління Верховної Ради Володимир Бондаренко став першим заступником міністра Кабінету Міністрів України.

Державній службі Володимир Бондаренко віддав понад 10 літ, більшість із яких займався автодорожнім господарством. Зокрема, готував транспортну інфраструктуру до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, мігруючи за спортивним турніром з одного відомства до іншого. Спершу з Міністерства транспорту, у якому з’явився на початку 2004-го, перейшов на посаду заступника директора департаменту інфраструктури Нацагентства з підготовки та проведення Євро-2012. А в червні 2013 року став до роботи в Державному агентстві автомобільних доріг як заступник директора департаменту розвитку доріг – начальника відділу розвитку доріг та підготовки до ЄВРО-2012.

34-річний Володимир Бондаренко здобув чотири вищі освіти, зокрема дві – у 2003 році: економіста та магістра будівництва в Національному транспортному університеті. 2006-го отримав диплом за спеціальністю “міжнародна економіка”, а 2009-го став магістром державного управління.

На роботу в уряд Володимир Бондаренко перейшов із Верховної Ради, де із липня 2015 року обіймав посаду заступника керівника апарату та керував головним організаційним управлінням. До того з лютого 2015-го працював радником голови Верховної Ради Володимира Гройсмана. До слова, секретаріат спікера з березня 2015-го по квітень 2016-го очолював Олександр Саєнко, нині – міністр Кабінету Міністрів і безпосередній шеф Володимира Бондаренка.

Залишити коментар