Насалик запропонував удосконалити процедуру відбору держсекретарів

Артур Корсунь
четвер, 08 Грудень 2016, 13:14
0
На думку Ігоря Насалика, правоохоронці обов’язково мають провести спеціальну перевірку усіх кандидатів на посаду відповідно до вимог українського законодавства / rbc.ua

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик підтримав думку міністра охорони здоров’я Уляни Супрун та міністра інфраструктури Володимира Омеляна щодо необхідності вдосконалення конкурсу на посади держсекретарів міністерств і перегляду його результатів.

“Питання проведення конкурсу та, власне, процедури відбору кандидатів у держсекретарі постійно обговорюється на рівні Кабінету Міністрів. І я знаю, що є чимало зауважень щодо того, як проходить відбір кандидатів – як у представників міністерств, так і у профільних громадських організацій. Тому я підтримую членів уряду і закликаю до вирішення проблемних питань та вдосконалення процедури відбору на посади держсекретарів міністерств”, – заявив Ігор Насалик.

На його думку, правоохоронці обов’язково мають провести спеціальну перевірку усіх кандидатів на посаду відповідно до вимог українського законодавства.

Як писали “Кадри”, міністр охорони здоров’я Уляна Супрун та міністр інфраструктури Володимир Омелян заявили, що не працюватимуть із державними секретарями, яких обирає конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби. 15 листопада 2016 року на посаду державного секретаря Міністерства енергетики та вугільної промисловості було номіновано Максима Немчинова, комерційного директора ТОВ ВКФ “Алмакс”. Резервним кандидатом конкурсна комісія обрала начальника управління забезпечення комунікацій та організаційної роботи Міністерства енергетики та вугільної промисловості Юлію Підкоморну.

Залишити коментар