Відбір державних секретарів. ВІДЕО

Артур Корсунь
вівторок, 06 Грудень 2016, 10:26
0
Кандидати на посади в міністерствах законрдонних справ, оборони та тимчасово окупованих територій проходять випробування / facebook.com

Комісія питань вищого корпусу державної служби 6 грудня розпочала нові відбори державних секретарів міністерств закордонних справ, оборони та з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб0

Кандидати пройдуть тестування, розв’язання ситуаційних завдань і співбесіди. За їх результатами комісія рекомендує претендентів на зайняття вакантних посад і їхніх резервістів, які зможуть замінити переможців кадрових конкурсів упродовж року.

Участь у тестуванні для претендентів на посаду державного секретаря Міністерства закордонних справ України узяли  5 кандидатів – Михайло Гавінський не з’явився.

Менше кандидатів проходили тестування й на посаду державного секретаря Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб –  не з’явився Сергій Садовой.

Так само не всі заявники про участь у конкурсі на посаду державного секретаря Міністерства оборони України змогли пройти тестування – не з’явилися Ярослав Філатов і Сергій Білоус.

Як писали “Кадри”, 9 листопада Кабінет Міністрів оголосив конкурси на зайняття вакантних посад державних секретарів міністерств закордонних справ, молоді та спорту, з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, освіти і науки, охорони здоров’я, регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, соціальної політики, юстиції та оборони України.

Залишити коментар