Резервіст Тахтая спробує стати держсекретарем для внутрішньо переміщених осіб

Євген Булавка
вівторок, 06 Грудень 2016, 06:40
0
Олега Немчінова (у центрі) за результатами конкурсу обрали резервістом державного секретаря Міністерства внутрішніх справ Олексія Тахтая / facebook.com

На посаду державного секретаря Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України подалися 9 кандидатів:

okup

Претендентами на посаду є заступник начальника Інституту державного управління у сфері цивільного захисту Анатолій Медвідь, директор автобази Конституційного суду Володимир Тищенко. Проте найбільші шанси, вочевидь, у заступника міністра – керівника апарату Сергія Злакомана, який володіє ситуацією всередині наймолодшого українського відомства.

Стати держсекретарем спробує і керівник військово-цивільної адміністрації сіл Комінтернове, Водяне Волноваського району Донецької області Олег Немчінов, якого обрали резервістом Олексія Тахтая на конкурсі державного секретаря Міністерства внутрішніх справ. Іще третина із кандидатів змагаються у конкурсі зі статусом безробітного.
Як писали “Кадри”, 9 листопада Кабінет Міністрів оголосив конкурси на зайняття вакантних посад державних секретарів міністерств закордонних справ, молоді та спорту, з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, освіти і науки, охорони здоров’я, регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, соціальної політики, юстиції та оборони України.

Залишити коментар