Жером Ваше увійшов у Номінаційний комітет

Артур Корсунь
середа, 23 Листопад 2016, 11:02
0
Незалежними експертами Номінаційного комітету тепер будуть представник Міжнародного валютного фонду Жером Ваше (ліворуч) і директор представництва Європейського банку реконструкції і розвитку Шевкі Аджунер (праворуч) / pinchukartcentre.org

Кабінет Міністрів збільшив чисельність незалежних експертів Комітету із призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств при Міністерстві економіки, який займається відбором претендентів на посади в держпідприємствах.

До складу Номінаційного комітету долучився представник Міжнародного валютного фонду Жером Ваше. Він є громадянином Франції, закінчив Інститут міжнародної економіки у місті Кіль (Німеччина), Паризький Університет Сорбонна та Інститут політичних досліджень (Франція). Понад 10 років працював економістом МВФ. Має значний досвід роботи у сферах економіки і фінансів.

Як писали “Кадри”, директор Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен замінила китайця Чімяо Фана у Номінаційному комітеті. Його незалежними експертами також є директор представництва Європейського банку реконструкції і розвитку Шевкі Аджунер, президент Київської школи економіки Джордж Логуш, бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета та регіональний менеджер Міжнародної фінансової корпорації Руфат Алімарданов. Іще п’ятеро членів Комітету із призначення становлять українські міністри економрозвитку, інфраструктури, енерговуглепрому, аграрної політики та фінансів.

 

Залишити коментар