Сату Кахконен увійшла в Номінаційний комітет

Артур Корсунь
четвер, 17 Листопад 2016, 00:01
0
У Комітеті з призначень керівників особливо важливих для економіки України державних підприємств Сату Кахконен посіла місце Чімяо Фана / forbes.net.ua

Комітет із призначень керівників особливо важливих для економіки України державних підприємств отримав нового незалежного члена. До його складу введено Сату Кахконен, директора Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови.

Сату Кахконен замінила китайця Чімяо Фана, який очолював представництво Світового банку в Україні з лютого 2012 року, а в липні 2016 року склав повноваження.

До вступу на посаду Сату Кахконен була директором Глобального департаменту з питань макроекономіки і фіскального управління в Групі Світового банку, яка налічувала більше 350 співробітників, досвідчених у сфері макроекономіки, фіскальної політики, економічного росту та статистики. До цього вона працювала провідним економістом Світового банку з питань Південної Азії, Східної та Південно-Східної Європи і Африки. До приходу в Світовий банк викладала в Університеті штату Меріленд і працювала заступником директора Центру інституційних реформ і неформального сектору (IRIS). Має ступінь доктора наук з економіки Університету штату Пенсильванія, де вона навчалася як стипендіат програми імені Фулбрайта, а також ступінь магістра Гельсінкської школи економіки.

Як писали “Кадри”, Номінаційний комітет оновився міністрами економіки, інфраструктури, фінансів, агрополітики та енерговугілля після затверждення складу Кабінету Міністрів у квітні 2016 року.

Залишити коментар