Номінаційний комітет оновився міністрами

Артур Корсун
вівторок, 03 Травень 2016, 18:00
0
Голові Комітету з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств Джорджу Логушу доведеться працювати з новими міністрами /kse.org.ua

У Комітеті з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств відбулася ротація урядової квоти.

Замість Айвараса Абромавичуса, Андрія Пивоварського, Наталії Яресько, Олександра Павленка та Володимира Демчишина зарезервовані за міністрами економіки, інфраструктури, фінансів, агрополітики та енергетики посади обійняли Степан Кубів, Володимир Омелян, Олександр Данилюк, Тарас Кутовий та Ігор Насалик відповідно.

Степан Кубів був представником президента у Верховній Раді, до якої обрався за списками партії “Блок Петра Порошенка”. У 2014 р. очолював Національний Банк України. Має дві вищі освіти. Працював у Львівському державному університеті імені Івана Франка,  Акціонерному товаристві “Західно-Український Комерційний банку” (ВАТ “Кредобанк”), Національному університеті “Львівська політехніка”, у Концерні “Ін Юре”.

Володимир Омелян працював заступником міністра інфраструктури-керівником апарату. Має дві освіти. Із 2000 року перебуває на держслужбі.

Олександр Данилюк був заступником глави Адміністрації президента України та представником президента у Кабінеті Міністрів. Навчався у Національному технічному університеті “Київський політехнічний інститут” та в Київському інституті інвестиційного менеджменту. Працював на різних посадах e низці інвестиційних компаній. У 2006-2010 рр. очолював інвестиційний фонд “Рюрік Інвестмент” (Великобританія). Згодом керував Координаційний центр з упровадження економічних реформ у Києві.

Тарас Кутовий входив до парламентського комітету з питань аграрної політики. Має вищу економічну та юридичну освіти. Навчався в Національній академії Служби безпеки України, Київському національному економічному університеті та Міжнародному інституті менеджменту. Працював аудитором у міжнародному фонді “Відродження”, фінансовим директором Всеукраїнського фонду “Крок за кроком” та ЗАТ “Інвестиційна компанія “ХХІ століття” та президентом аграрної компанії ПАТ “Компанія “Райз”.

Ігор Насалик був заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки. Закінчив фізичний факультет Львівського державного університету ім. І. Франка. Обирався народним депутатом з 1998 року, у 2006-2014 роках керував містом Калуш.

Як писали “Кадри“, Комітет із призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств відбирає переможців кадрових конкурсів. Очолює його Джордж Логуш.

Залишити коментар